Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Želite snažnog i odvažnog kućnog ljubimca onda je ovo pas za vas

Ukoliko elite snažnog i odvažnog kućnog ljubimca onda je za pravi pas za vas Cane Corso.

kuca c2

Njih možete kupiti ukoliko pozovete na kontakt telefon-064 28 39 947.  Okoćeni krajem novembra 2015.god. 4 mužjaka i jedna ženka. Otac je sive boje dok je majka crna sa malo žutih sara, otac ovih preslatkih kučića ima papire majka ne, ali mogu da se naprave. Ipak, ako ste pravi ljubitelj pasa, papir i ne igra neku ulogu!

Uši kao ni repovi nisu krupirani niti će biti osim ako im sami to ne uradite.

prodaja psi

Cena, ženke je 70, dok su mužjaci 100 evra i cena je FIKSNA.

Ako se odlučite baš za ove štence treba da znate da je majka sve vreme hranjena isključivo sa mesom, domaćim jajima i medom. Zato su štenci zdravi, veseli i snažni.

Za ove koji ne znaju, Cane Corso je tipičan predstavnik molosa, poreklom sa juga Italije i Sicilije.
Cane corso je hrabri, staloženi, inteligentni, aktivni i verni pas. Jako je povezan za “svoje” ljude i želi uvek da bude uz njih. Boravak odvojeno od porodice smatra za kaznu tako da nije dobro držati ga u kavezu!!!

Laje samo kada se stvarno nešto dešava. Nije potrebno da ga učite odbranu-napad, ima to u sebi dovoljno izraženo. Odlično podnosi decu. Strane ljude prvo odmerava, kad vlasnik kaže da je sve u redu onda je led probijen. Prema drugim psima može da se postavi borbeno.

prodaja psi1

Uči brzo i lako. Potrebno je dogledno vaspitanje od strane staloženih ljudi. Još odmalena se preporučuje upoznavanje psa sa raznim situacijama, psima i ljudima. Što više ljudi i pasa upozna u najranijem dobu, to će kasnije biti druželjubljiviji. Ne mislite da će zbog toga biti slabiji čuvar!
Rado trči pored bicikla, ide na duže šetnje, aportuje i velika je mazulja! Skoro nikad se pri šetnji suviše ne udaljava od vlasnika.

kuca c

Cane corso, prema zvaničnoj klasifikaciji Internacionalne Kinološke Federacije pripada drugoj grupi, a tu spadaju psi za odbranu i korisni psi. Što se tiče njegovog karaktera, standard ga definiše kao: inteligentnog, energičnog i uravnoteženog, neuporedivog psa čuvara i psa za odbranu.
Krotak i privržen vlasniku, ljubitelj dece i porodice, postaje, ako je potrebno, stravičan i hrabar branilac ljudi, kuće i dvorišta.

kuca c1