Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Zdravlje na usta ulazi – OOOO DA, u pekari Šapica

Fraza ” Zdravlje na usta ulazi” ponekad je neopravdana, posebno kada je reč o bucmastoj deci i odraslima. Međutim, kad govorimo o zdravoj ishrani, ova poslovica je i te kao na svom mestu. Naime, kao i ljudi tako i psi treba da imaju što raznovrsniju i zdravu ishranu, jer tada ređe oboljevaju od raznih bolesti, a i manje su skloni alergijama.

Ukoliko želite da vaš pas bude zdrav i veseo, onda će Šapica zdrava pekara za pse, Branislava Nušića 2 biti pravi izbor za vas i vašeg ljubimca.

U ovoj pekari proizvodi se kućne ljubimce se razlikuju po mnogo čemu. Prvenstveno po svom sastavu, jer su svi hranjivi sastojci bazirani isključivo na prirodnoj bazi. Osim toga, ljubazna prodavačica Dragana Jandrić, pomoći će vam da izabereta pravu hranu za vaš psa ako ste u nekoj dilemi.

Dragana za naš portal kaže da se svi proizvodi odnosno hrana uvozi iz Holandije, a da se keksići i torte za pse prave kod nas u Srbiji.

sapica

Farm Food HE Glutenfree je 100 posto prirodna i zdrava hrana koja ne sadrži nikakve veštačke dodatke. Da bi sprečili promenu vitamina,proteina i masti peleti nisu ekstrudirani već hladno presovani. U njihov sastav pored govedine i hemoglobina u prahu ulaze i kukuruz, pšenica i pirinač. Ono po čemu se hrana farm food glutenfree razlikuje od farm food classic a i salmon oil-a jeste to da umesto pšenice ide sirak. Ova hrana ne sadrži piletinu niti drugo živinsko meso. Preporučuje se psima kod kojih je dokazana ili se sumnja na neku alergiju – objašnjava Jandrićeva.

Osim hrane, za vašeg ljubimca možete da kupite i potpuno zdrave keksiće i poslastice za vešeg psa, koji uistinu jesu malo skuplji u odnosu na druge keksiće, ali novac ne treba žaliti, jer u njima nema soje, sode bikarbone, veštačkih boja koje štete psima. Jedan od tih proizvoda jesu i Bio keksići – čuretina sa spanaćem, a sastav im je takav da mogu da ga gricnu i vlasnici : pirinačno brašno, ovsene pahuljice, heljdino brašno, ćuretina, jaja, maslinovo ulje, beli luk, spanać i šargarepa.

sapica1

– Takođe imamo i FF Trainers 100 posto sušeno goveđe srce bez ikakavih hemijskih primesa. Može da posluži kao užina,nagrada ili poslastica. Pakovanja su od od 99 i 333 grama – navodi sagovornica.

Sem zdrave hrane za pse, u ovoj pekari imaju i potpuno prirodne četkice za zube odnosno žvakice za veše mezimce.

– Ukusne prirodne žvakalice su napravljene od unutrašnjeg potkožnog tkiva goveda (koja su na slobodnoj ispaši). Zbog delovanja pljuvačnih žlezda tokom žvakanja,oslobađa se kolagen, koji ima sposobnost da razgradi zubne naslage. Pored toga sto čiste zube neutrališu i neprijatan zadah iz usta psa. Potpuno su probavljive i ono što je najbitnije ne izazivaju nikakve alergijske reakcije. Dele se u dve grupe : dental bone i dental roll. Dental bone imaju izgled koske, a napravljene su u raznim veličinama, dok su dental roll u dve veličine M i L – navodi Dragana.

sapicaaa

Pored ovih, imaju i četkice za zube rogove jelena, a kako saznajemo njih psi prosto obožavaju.

sapica3

Da ovo nije obična pekara za pse govori i činjenica da ovde možete kupiti i najkvalitetnije igračke za vašeg ljubimca. Igračke, posude za hranu i druge zanimacije dolaze pravo iz Londona. Sve je, kako Dragana objašnjava napravljeno od najkvalitetnijih materijala koji ne mogu da naškode vašem ljubimcu.

sapica4

Proizvodi su antialergijski od reciklirane plastike koja nije štetna. Kese koje koristite za skupljanje kake, su bio razgradive i takođe su deo brenda Beco Things.

Za gospodu i damice
Pekara za pse ŠAPICA u svojoj ponudi ima Ah Dogs proizvode. Ogrlice za pse sa mašnom, povodce, dekorativne jastuke kao i jastuke za pse.