Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Žarko: Pomozite, komšija mi je ukrao psa Garču i sad neće da ga vrati

Redakciji našeg portala javio se očajni Žarko Stanimirović iz Velikih Boljinaca koji tvrdi da mu je jedan komšija iz sela ukrao psa – rase alpinac po imenu Garča. Pas je crne boje i ima malo lkekicu žutu kod oka.

Prema Žarkovim rečima, reč je o psu starom devet meseci, koji je ovih dana trebalo da bude čipovan, ali…

Pas je uredno vakcinisan, star je devet meseci, a reč je o Alpincu, koji kako Stanimirović navodi odličan gonič svinja. Ima sve papire i dokaze da je to njegov pas.

A kako kaže, ubeđen je da mu je ta osoba ukrala psa, jer je pratio tragove u snegu.

Čak je obišao i tri kruga oko njegove kuće i kako navodi nigde se ne vide tragovi da je pas napustio komšijsko dvorište.

– Do njegove kuće tačno se vide tragovi psa koji vode od mog dvorišta i tu nestaju. Pas nije mogao da ispari ili da dobije krila i odleti. Molim vas pomozite mi očajan sam, deca su mi se razbolela od tuge, a i ja ću. Prijavio sam nestanak psa policiji i sada ih čekam da dođu. Sada kad malo bolje razmislim, već mi je jednog psa “sredio” odnosno otvorao, a drugog ukrao. Ako niko ne reagije sam ću uzeti stvar u svoje ruke, zato vas molim da objavite ovu priču kako bi što više ljudi delilo i video šta se dešava – očajan je Žarko.