Zahvaljujući psu, pronašla ljubav svog života

Nemate partnera, ali imate psa. Da li ste ikad poželeli da u šetinji upoznate svoju srodnu dušu, osobu svog života, a uz to da takođe ima psa i da voli životinje kao i vi?
Mislite da takve stvari postoje samo u filmu, ali nije uvek baš tako. Ova životna istinita priča koju vam predstavljamo liči na na najbolji ljubavni holivudski scenario.

Naime, jedna Amerikanka i njen pas Taker tokom uobičajene šetnje u parku upoznali su zgodnog tipa i njegovi mezimicu Rigins. Ubrzo potom, organizovana su dva venčanja – za mladi par i za kuce.

pznans-pas

Ova devojka proputovala je svet sa svojim psom. On joj je, kako kaže, bio najbolji drug, saputnik i društvo za usamljene noći. Sve dok jednog dana, tokom uobičajene šetnje parkom u Bostonu, njen pas i prelepa ženkica nisu potrčali jedno drugome u susret.

poy-pass

Tog trenutka, i ova devojka ugledala je čoveka svog života – vlasnika šarmantne ženkice. Tako se rodila dupla ljubav na prvi pogled koja je svega nekoliko meseci kasnije prerasla u veridbu i u brak. Kako je ova dama napisala na svom Imgur nalogu – i tako je dvoje postalo četvoro!

poynanstvo-pas

Predivna ljubavna priča, nalik na modernu bajku. Još važnije je da nosi jasnu poruku – sledeći put kada šetate parkom sa svojim ljubimcem, vrlo je moguće da je ljubav vašeg života, kao i ljubav vašeg ljubimca, svega nekoliko koraka daleko.

poy-pas

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *