Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

VIDEO: Žena se borila sa aligatorom kako bi spasila svog psa

Kao i svaki poklonik pasa, i vi znate koliko je važno da vaš ljubimac uvek bude bezbedan. Žena iz Floride po imenu Lori Beisvenger otišla je korak dalje.

Lori je sadila drveće na terenu za golf čiji je vlasnik kada je čula svog psa kako cvili i plače. Dva metra dugački aligator napao je njenog psa i povlačio ga sa sobom u okolno jezerce. Bez razmišljanja Lori je krenula u akciju, uletela je u vodu i zgrabila aligatora za rep. Kada se ljutiti reptil okrenuo ka njoj, ona je trčećim korakom požurila nazad na obalu.

Volonter na golf terenima, Džodi Daniels, čuo je Lori kako zove u pomoć. On je zgrabio lopatu i udario aligatora po glavi. Aligator je pobegao a mali pas je uspeo da se spasi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qzsuHCcrjsY

 

Pas je ipak morao da dobije par šavova na povređenoj arteriji. Kada se stvar malo smirila Lori je o svojoj borbi sa aligatorom izjavila „Ovo je najgluplja, ujedno i najhrabrija stvar koji sam ikada uradila.“ Zahvaljujući njenoj hrabrosti i pomoću prolaznika, njen ljubimac je sada sasvim u redu i lepo se oporavlja.

Što se tiče aligatora, on je zarobljen i ubijen od strane kontrole životinja, i prodat lokalnom restoranu.