VIDEO: Babun kidnapovao i odgajio divljeg psa

Bićemo iskreni, ovaj video je u početku uznemirujuć. On prikazuje kako odrasli babun kidnapuje malo štene psa. Babun u videu vuče štene preko stena i veoma je grub sa njim, čak i sedi na njemu. Teško je gledati, ali takav je život u divljem životinjskom svetu. Ako želite da preskočite otmicu onda pustite video od 1:50, odakle kreće deo u kojem babun živi i vodi brigu za svoje nove pse i tretirao ih kao ravnopravne članove porodice.

 

 

Ovaj video je iz dokumentarnog filma “Životinje kao mi” (Animals Like Us). Kidnapovani psi odrastaju uz porodicu babuna, hrane se i spavaju sa njima. Babuni timare i igraju se sa psima što pokazuje da su psi prihvaćeni kao punopravni članovi porodice jer babuni timare samo svoje najbliže. Psi štite babune od drugih divljih pasa i čuvaju ih noću dok spavaju.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *