Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Uznemirujuće fotografije: Trovači (monstrumi) ko vam daje za pravo da ubijate nedužna bića!

Svako ima pravo izbora da voli ili ne voli pse i ostale životinje. Međutim niko nema pravo da drugom živom biću oduzme život. Nažalost sve je više monstruma ubicama i trovača pasa širom Srbije.

Na Fejsbuku su osvanule uzmenirujuće fotografija otrovanih pasa iz Užica i Iz Novog Sada. jedna sugrađanka je u Limanskom parku u Novom Sadu opazila i slikala parče otrovanog mesa.

-U Užicu i dalje hara trovač!  Molimo sugradjane da obrate pažnju ako primete da neko baca otrov na ulicu i da nam javite u inbox ukoliko znate ime počinioca, mi ćemo ga prijaviti, vaše ime će ostati anonimno! Ne sme proći nekažnjeno za ubijanje i razbacivanje otrovnih materija u gradskoj zoni!!! – napisali su ispod fotografija Klub za zaštitu životinja “031” – Užice.

OVO SU OTROVANI PSI U UŽICU:

uzice

u2

u3

u4

U Novom Sadu je takođe otrovan pas, a Udruženje za zaštitu životinja SPAN na svoj stranici objavilo je ove uznemirujuće fotografije iz Novog Sada.

Najverovatnije otrovana, po rečma devojke koja nam je poslala dojavu da pas u agoniji leži u Stražilovskoj ulici ispred jedne banke. Otišli smo po nju i zatekli je mrtvu, hladnu, raširenih očiju koje su i poslednji trenutak svog života provele zagledane u prazninu. Sve sto znamo o njenom kraju je za nas, posle svih ovih godina rada na podizanju svesti naših sugradjana, u najmanju ruku porazavajuce – kažu u Spansu

trov