UŽAS: Kinez u Sarajevu želi da otvori fast food sa psećim mesom

Kao da glavnom gradu nikada nije dosta mesta na kojima se može nešto pojesti, tako je portal Sarajevo365.com došao do informacije po kojoj bi jedan Kinez sa sedištem boravka u sarajevskom naselju Buća Potok, uskoro mogao u Sarajevu otvoriti fast food u kojem želi prodavati meso od pasa.

Tragom ove informacije uspeli smo kontaktirati Ksiao CHEO koji je na nagovor svog prijatelja ipak progovorio o čemu se radi.

“Moram od nečega živeti, do sada sam držao jednu prodavnicu na Alipašinom Polju gde se moglo kupiti sve i svašta po jeftinoj ceni, ali prodaja loše ide, pa sam odlučio da promeni biznis.” Kaže Ksiao za Sarajevo365.com na skoro pa tečnom bosanskom jeziku.

zevanje (1)

Na naš upit kako zamišlja da uspe u svom novom biznis poduhvatu kada je poznato koliko su psi zaštićeni u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Ksiao je rekao da ga to ne zanima jer u Sarajevu uvek ima dovoljno turista.

“U Kini je sasvim normalno da jede dobro pripremljene pse, kao što je slučaj i sa supom od ajkule, ili mesom od zmije, a turista uvek ima dovoljno koji i kod mene u Kini idu da jedu ovakve vrste jela.” Samouveren je Ksiao.

Kako nam je pojasnio ovaj čovek još uvek nije dobio sve potrebne dozvole za otvaranje ovog fast fooda ali očekuje da sve bude gotovo početkom naredne godine.

Sarajevo365.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *