Uspešna humanitarna akcija SPANS-a i Voše

U “Berliner pub”-u u Novom Sadu, sinoć je organizovano druženje sa ciljem prikupljanja pomoći za napuštene i povređene životinje, a akciju je podržao i fudbalski klub Vojvodina, navodi sa na portalu FK “Vojvodina”.

Pod sloganom “Odigraj srcem”, fudbalski klub Vojvodina juče se odazvao pozivu da učestvuje u još jednoj humanitarnoj akciji uoči novogodišnjih i Božićnih praznika. U saradnji sa Udruženjem za zaštitu životinja “Spans” iz Novog Sada, juče je u “Berliner pub”-u organizovano druženje sa ciljem prikupljanja pomoći za bolesne, napuštene i povređene životinje, prvenstveno pse i mačke.

Ulaz je bio dozvoljen samo uz određenu donaciju u vidu pomoći za životinje (hrana, povoci, ogrlice itd), a specijalni gosti bili su fudbaleri Vojvodine Radovan Pankov i Džon Meri, koji su izazvali interesovanje kako prisutnih novinara, tako i svih onih koji su došli da pomognu ovu akciju. Naravno, najsrećniji su bili oni najmlađi navijači Vojvodine, koji nisu propustili priliku da se slikaju sa igračima Voše i iskažu svoje neskrivene simpatije prema timu sa “Karađorđa”.

Fudbalski klub Vojvodina izražava veliko zadovoljstvo zbog toga što je bio u prilici da pomogne još jednu humanitarnu akciju, a učešće u sličnim aktivnostima svakako planiramo i u narednom periodu.

Humanitarna akcija

Humanitarna akcija 2

Humanitarna akcija 3

Humanitarna akcija 4

Humanitarna akcija 5

Humanitarna akcija 6

 

Izvor: FK “Vojvodina”

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *