Ukraden pas u Zrenjaninu! Vlasnici očajni mole za pomoć!

Prošlo je više od dva meseca od kako je u Zrenjaninu u centru u grada iz dvorišta nestala patuljasta pudla po imenu Betoven.

Između 7.30 i 8.00h pušten je u dvorište kako bi obavio svoje jutarnje potrebe kao i svako drugo jutro, dok su se majka i dete pripremali za novi školski dan. U tim trenutcima iz dvorišta se samo začuo kratak lavež i odmah su pojurili u dvorište, čak se ni u okolini ništa nije dešavalo, njihov ljubimac jednostavno je NESTAO. Pas koji inače nije imao naviku da prilazi drugim ljudima i koji bi odmah počeo da laje i ne bi prestajao, nestao je u bukvalno 2 minuta, a sve što su uspeli da čuju je bio jedan kratak lavež.

Betoven je inače bio pod terapijom i vršene su pripreme za hirušku intervenciju, jer mu testisi nisu na mestu nego u preponama.

Očajni smo, veoma tužni i nemoćni da išta uradimo da ga nadjemo. Neverovatno je to da posle toliko objava, toliko izlepljenih plakata,..toliko svega, nema ni traga ni glasa od Betovena. Poslednje sto smo čuli je bio njegov kratak lavež iz dvorišta i više ničega nije bilo…strasno! Kako je to neko mogao da uradi, da uzme tuđe, da učini da se dete i pas osećaju tužno, bolnoočajno. Nemam reči, ali imam jednu veliku, jako veliku zelju, molbu, da ga vrate kući! Njegovoj kući, njegovom detetu! Rekla je gospođa.

Nagrada je bez obzira na sve velika,jer nema tog novca koji bi vratio sreću i radost na lice deteta koje ga voli!

Betoven može biti bilo gde, MOLIMO VAS ovim putem da ukoliko je neko dobio ili kupio odraslu patuljastu pudlu mužjaka u ovih proteklih dva meseca ili ima bilo kakvu informaciju o njemu da nam javi što pre!

Ovo je kontakt vlasnika koji možete pozvati ukoliko imate bilo kakvu informaciju vezanu za Betovena: 0641290383

Ukoliko želite pomoći da se Betoven vrati kući MOLIMO VAS da podelite ovu priču sa vašim prijateljima na socijalnim mrežama. VELIKO HVALA!

izvor: tvojljubimac.com

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *