U šta su se to deca pretvorila? Psu ubacili petadru u uvo, za profesorku ništa strašno!

Na svoj Fejsbuk profilu Novosađanka Mina Markovic juče je napisala kako je u Poljoprivrednoj školi u Futogu, jedno dete psu ubacilo petardu u uvo i zapalio.

– Većina dece je navijalo,a ostala deca kojoj je ovo zasmetalo su se obratili PROFESORKI, a njen odgoovr je bio NIŠTA SRAŠNO!

” Deca su pokušala da zaviju ranu,mešutim pas im je pobegao… Ako neko radi u toj školi ili zna ili poznaje nekog iz te škole pitajte da li je neko od profesora čuo za ovaj slučaj, a ja ću se potruditi da saznam ime te “profesorke” kojoj je ovo “ništa srašno” slučaj nije prijavljen policiji, vas molim da ovo dospe u štampu, ne znam kako to sama da uradim”, poručuje Mina

– Ako nađete, vidite to nesrećno kuče kojem je verovatno pola glave otkinuto- znaćete kako mu se to desilo. Izvinjavam ako sam uznemirila ovim postom,iako ništa konkretno nisam saznala, molim vas da neko reaguje i stavi ovo u novine, BAR TO – zaključila je Mina Marković.

mina1

Ona kaže je je zvala policiju,međutim rečeno joj je da oni ne žele da se angažuju jer se to dogodilo u sredu ujutru. Deca nisu prijavila, a za ovo je saznala od učenice te škole koja ne želi ništa javno da radi da nebi imala probleme u školi.

Nažalost ovo nije usamnjen slučaj, pre nekoliko dana na Limanu 4 u Novom Sadu grupa dečaka je takođe bacala petarde na jednog psa lutaticu, a kada im je jedna žena prišla i upitala zašto to rade, dečaci, ne stariji od deset godina ( ako se upošte mofu nazvati dečacima) svašta su joj rekli.

Kako se ovakvi slučajevi ne bi ponavljali, redakcija portala apeluje na građane da ukoliko primete, čuju, vide okavke i slične slučajeve prijave policiji.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *