Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Top lista: Ovo su najčudniji predmeti koje su psi progutali

Pročitajte koje su sve predmete psi gutali, na svu sreću sve je prošlo bez većih zdravstvenih posledica…

1. Kamenje
Šestomesečni labrador progutao je, veorvali ili ne čak 13 kamena. Vlasnici su primetili da je pas počeo da odbija hranu, i odmah potražili pomoć veterinara. Imali su šta da vide! Operacija i oporavak ljubimca vlasnike je koštao 1.500 dolara.

2. Gumena patkica 


Sedmomesečni staford iz Engleske iz želje da mu drugi pas ne otme igračku, pojeo je gumenu patkicu. Ozi je zatim završio na operaciji, a srećom, sve je prošlo kako treba.

3. Strela
Preslatka ženka bokser po imenu Beti, još kao štene je ugrabila priliku da pobegne u vrt porodične kuće, gde se dokopala dečje igračke u vidu strele duge 25 i po centimetara, koja je služila za dečju igru. Beti je strelu, koja je bila velika gotovo kao i ona, porgutala, ali i ova priča imala je srećan kraj.

4. Villjuška 


Desetogodišnji haski Apači, bio je vrlo nestrpljiv pa je umesto večere, pojeo viljušku, koja je zatim probila žilu u njegovim grudima. Apači je prošao kroz nekoliko transfuzija krvi i vrata brojnih veterinarskih ordinacija. Ali, upornost se isplatila, i on se oporavio.

5. Homer Simpson
Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatinac Diksi bio je bio veoma nestrpljiv i pojeo figuricu. Nakon što se razboleo i počeo da gubi kilograme, Diksi je završio na operacionom stolu. Od tada jede samo pseću hranu!

6. Verenički prsten 


Labradoru Saksu se baš dopao verenički porsten svoje vlasnice. Ona je zatim morala da ga prati po kući kako bi pronašla prsten… Ako nas razumete.

7. Nokti
Roksi možda želela duge veštačke nokte, ili samo da se poigra sa njima. Ali, kada je uspela da u stanu pronađe kutiju sa veštačkim noktima, pojela je čak 130 a zatim završila na operaciji. Sad preferira prirodno.

8. Mobilni telefon 


Njegov vlasnik stalno je gledao u svoj mobilni telefon. To je dosadilo dobermanu Neru, koji je skočio i zagrizao, pa potom progutao telefon. Nero se oporavio, ali telefon nije bio te sreće.

9. Golf loptice 


Jedan pas progutao je čak 9 loptica za golf. Srećom, veterinari su rešili problem, i pas se oporavio.

10. Fudbalska lopta 


Junak ove priče nesuđeni je fudbaler, ali ne zbog nedostatka talenta ili povrede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je izduvana.

Izvor: Živitinje.rs