Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Stvari koje radi svaki vlasnik psa a neće to da prizna

Stvari koje radi svaki vlasnik psa a neće to da prizna! Možda niste shvatili, ali od kada imate psa, vaš život se promenio. Osvrnite se unazad i shvatićete da više nemate iste navike i prioritete kao ranije.

Svaka odluka koju donosite mora da se sagleda iz novog ugla – da li je to dobro i za vašeg psa? Danas vam donosimo nekoliko stvari koje svaki vlasnik psa radi, ali tajno, jer su pomalo šašave i drugi ljudi, tj. oni koji nemaju ljubimca, vas nikada ne bi razumeli.

1. Otkazujete planove jer mislite da danas niste dovoljno pažnje posvetili svom psu.

2. „Zloupotrebljavate“ vršenje nužde svog ljubimca kako biste mogli da eskivirate dosadne događaje – „Izvinite, moram da idem, moj pas nije izlazio napolje celog dana…“

3. Zatičete sebe kako dubokoumno razgovarate sa svojim psom o smislu života.

4. Namerno vam ispada hrana tokom ručka, kako biste počastili svog psa.

 vlasnik alfa muzjak

5. Priznajte, koliko ste samo puta pred sobom imali čistu salvetu i psa dok su vam ruke bile uprljane hranom, i vi ste naravno, izabrali da vam ruke oliže pas.

6. Kupite igračku svom psu, a ispostavi se da se njemu ona baš i nije dopala. Tada uglavnom glasno, tužnim glasom izgovorite „Ali mislio sam da će ti se dopasti…“ kao da vas pas može razumeti, zar ne?

7. Iako drugima govorite da psu ne dozvoljavate da spava sa vama u krevetu, na tu odluku zaboravite kada shvatite da je spavanje sa psom sjajan način da zagrejete noge.

8. Znate da je to besmisleno, ali nakon tuširanja brzo obmotate peškir oko sebe da vas pas ne vidi bez odeće.

9. Kada odlazite od kuće svom psu uvek kažete „brzo se vraćam“ kao da vas on razume.

10. Kada vam dođu gosti kažete im da se ne brinu, da slobodno sednu na kauč, jer vašem psu nije dozvoljeno da na njemu sedi, ali čim gosti odu – istina izlazi na videlo, a pas se penje na krevet.

11. Kasnite na posao po 10 minuta jer niste mogli da se odlučite koji kanal da pustite psu da gleda dok vi niste kod kuće.

12. Napolju ste i čim vidite grančicu u travi pomislite „O kako bi joj se moj pas obradovao!“

13. Sedite na neudobnoj stolici jer vam je žao da psa isterate iz fotelje. Ipak je zaslužio odmor.

14. Duže birate poslasticu za psa nego hranu za sebe.

Recite nam, koju od ovih sitnica radite svakog dana i ne osećate se šašavo, ama baš nimalo?

životinje.rs