Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Pakao od vremena: možda se neki pas zavukao ispod vašeg automobila!

Puno je napuštenih životinja koje zaklon preko dana, kada pada kiša ili kada su nesnosne vrućine potraže ispod vaših automobila. Zato obavezno pogledajte ispod automobila pre nekog što ga upalite jer se može da je upravo ispod vaših kola napušteni pas ili mačka!

Psi koji nemaju domove često se zavlače ipod automobila tražeći sklonište od visokih, ali i niskih temperatura! Automobili koji su skoro parkirani oslobađaju se temperature na mestima gde je smešten motor ili auspuh, dok leto prave hladovinu.

pas ispod kola1

Sigurno ste nekada na svom vozilu videli tragove šapica na haubi! Mačke se često mogu videti i na točku vozila, pa ako ne obraćate pažnju nećete ni primetiti da je ona u delu ispodblatobrana! Takođe se znaju popeti na zadnji lonac auspuha u koliko je dostupan na vozilu, gde je praktično nemoguće uočiti životinju, jer se taj deo spolja uopšte i ne vidi!

 

Psi će takođe često tražiti utočište ispod parkiranog automobila, bilo da je od niskih temperatura ili visokih temperatuta ili kuše.

 

Zato apelujemo na vas dragi vozači da obratite pažnju kako be biste slučajno povredili neku napuštenu životinju, jer su već u dovoljno velikim nevoljama gladni, napušteni i sami!

Savet plus: Udarite po haubi nekoliko puta da biste bili sigurni da ispod vašeg vozila nije neka napuštena životinja