Šta je Pet Kum(a) i kako se postaje?

Na Fejsbuku je napravljena stranica pod nazivom Pet Kuma Novi Sad, za samo nekoliko dana dobila je veliki broj lajkova, a reč je o građanima koji podstiču ljude da pomažu napuštenim životinjama.

Kako navode na stranici, ima mnogo ljudi koji pomažu napuštenim, povređenim i zlostavljenim životinjama, tako što daju novčanu pomoć organizaciajama za zaštitu životinja.

– Što sam primetila je, da tim životinjama fale privremeni smeštaji, jer organizacije u Novom Sadu i okolini nemaju gde da smeste spašene životinje do njihovog oporavka i udomljena. E baš tu želim da apelujem na vas da volentirate vase vreme, vašu gajbu i najbitnije, vašu ljubav i da postanete Pet Kum(a) životinji koja bez vas nebi preživela – napisala je Aleksandra.

Ako želite da i vi budete Pet Kum(a), pridružite se zatvorenoj grupi Pet Kum(a) Novi Sad još danas, jer se svakodnevno stotinu životinja u okolini Novog Sada nalaze u ugroženom stanju i njima je naša pomoć potrebna.

 

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On

Ostavite odgovor