SPANS: Paketić za gladnog drugara i druženje s fudbalerima Voše

Udruženje za zaštitu životinja SPANS, F.K. “Vojvodina“ i Berliner Pub, Katolička porta 2 u petak u 18 sati organizuju humanitarno druženje pod nazovom ” Paketić za gladnog drugara“.

U okviru ove humanitarne akcije građani će moći da se druže s fudbalerima Voše i kucama.

– Fotkajte se sa vašim idolima i budite humani. Ulaz na druženje i fotkanje je paketić za napuštene kuce i mace o kojima brine ovo udruženje – najavili su u Spansu.

Trenutno hrane oko 60 životinja koje nemaju nikog osim dobroh ljudi koji paze o njima, a rezerve hrane se alarmantno bliže kraju… Pomozite i obradujte ih.

vosa

Sadržaj paketića odaberite sami, a najpotrebnije su granule za odrasle pse, za štence, granulice za mačke, konzervirana hrana (za pse i za mace), posip za mačke, vlažne maramice i bebi kreme za Gagu, gumene rukavice, povoci i ogrlice, sredstva protiv buva i krpelja i tablete protiv glista i sve ostalo što mislite da može da posluži životinjama o kojima brinu.


Ko koliko može i želi i samo da znate, oni su bili jako dobri ove godine. Budite njihov Deda Mraz – poručuju iz ovog udruženja.

Ako ne možete da dođete, a želite da budete deo ove male akcije, pomoć možete poslati na račun udruženja 355-0003200069025-35

Lokacija dobro poznata, Katolička porta br.2 dobro poznat lokal koji vas sada već tradicionalno i gostoljubivo prima bilo da ste na dve ili četiri noge.

Tako da ste dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima 🙂

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *