Šašavost sa stilom: Kuma je prava zvezda Instagrama

 

psic

 

Ova lepotica rase ši-cu se zove Kuma (što na japanskom znači medved), a njena vlasnica obožava da je fotografiše sa različitim “frizurama”.

 Znamo kako Instagram ima svoje sopstvene zvezde, a Kuma je sa svojih preko 12.000 pratilaca već prilično ozbiljna zvezda društvenih mreža koja osvaja svojom šašavošću i stilom.

Ši-cu, čiji se koreni vežu za područje Tibeta, bio je smatran svetim psom koji donosi zdravlje i sreću. Ši-cu se smatra najstarijom i najmanjom rasom tibetanskih svetih pasa, a pse ove rase su decenijama držali u hramovima i ponekad kao počasni poklon darivali kineskim carevima.

Ši-cu je pas snažne, čvrste građe, arogantnog držanja, ali naravi koja predstavlja potpunu suprotnost. Njegov karakter može biti pun suprotnosti – to je vrlo inteligentna rasa, poslušna i verna, ali sa crtom individualnosti, pa se ponekad čini da je sam sebi dovoljan.

Njegovo slatko lice svojim šarmom osvojiće svakog, a njegov živahan karakter, smisao za humor i sklonost nestašlucima, svakoga će oraspoložiti.

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *