Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Pudla B.B. napokon na slobodi, pogledajte kako sad izgleda

Kad su spasioci prvi put videli pudlu  zvanu B.B. bila je zatvorena u malom kavezu u jednoj kući. Kavez je bio jako prljav i pun njenog izmeta, a soba u kojoj se nalazila nije imala nikakvu ventilaciju.

Nisu uspeli da saznaju koliko ima godina, ali po njenim mlečnim žlezdama su prepoznali da je imala već puno štenaca i da je svom vlasniku služila samo kao izvor novca, budući da ih je vrlo verovatno skupo prodavao.

Zbog njenog izgleda i ponašanja su procenili da je B.B. ceo svoj život provela u podrumu.

Bila je vrlo oprezna s ljudima, ipak je htela kontakt s njima. Oslobodili su je iz kaveza u kojem je provela toliko vremena te je odveli napolje na svetlo dana.

Pudlica B.B. je nažalost izgledala strašno. Bila je sva uplašena i stisnuta i trebalo joj je malo vremena da se opusti. Sve to je bilo i novo i za njene okice koje su morale da se naviknu na prirodno svetlo.

Vremenom je reagovala sve bolje, a kasnije ju je jedna žena primila u svoju kuću.

B.B. nije bila skroz sigurna kako treba da se ponaša u svom novom domu budući da je ceo svoj život provela u kavezu. Pažljivo je istraživala sve delove kuće, a kako je prolazili vreme postala je sve hrabrija i srećnija.

O njenoj sreći dovoljno govore i zadnje fotke. Njene reakcije na novi svet van podruma su prelepe. Preslatka pudlica B.B. je konačno srećna!