Psi na jelovniku?

Redakciji našeg portala javila se čitateljka, koja nas je zamolola da objavimo post kioji se pojavio na FB-u. Elem, Isidora Petrović je na svom zudu na Fejsbuku objavila zaštrašujući vest kako navodno jedan Pančevac prodaje Kinezima pseće meso za ishranu.

isi

 

SRPSKI PAS NA JELOVNIKU, preko BG, Panceva i 70 – og bloka! Elem…sasvim slučajno, nicčm izazvano, saznali smo da neki čovek iz Panceva, ili okoline Panceva, obezbeđuje psece meso za Kineze koji su se nastanili na Ubu!!!!
Ovu informaciju smo čuli od momka koji ima auto-otpad u Šapcu. Mi smo došli na otpad da pazarimo neke delove i reč, po reč stignemo do gore pomenute infiormacije.

– Kaže momak: Ma dolazi ovde kod mene neki tip iz okoline Pancčva ili iz Pančeva, on pokupi kerove sa ulice i kupuje ih od Roma i u 70- om bloku, i vozi ih Kinezima. Na Ubu ima mali milion Kineza i razvio čovek baš fin i redovan biznis!!!!!! – stoji na zidu

Tako da dragi i poštovani ljubitelji svih životinja, OBRATITE PAŽNJU KO SE RASPITUJE ZA PSE, ZAŠTO I KOME DAJETE PSE!!!!!! Vrlo je moguće da čovek iz Panceva vozi Landroverov džip!!!!

Ukoliko je ova užasna informacija istinita, policija bi trebalo da ispita ovaj slučaj!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *