Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Pročitajte zašto se u pet šopu “Mia” psi osećaju kao kod svoje kuće…

U Novom Sadu, kao i u drugim gradovima u Srbiji postoji veliki broj prodavnica za kućne ljubimce. Čini se da nema kvarta i ulice u kojoj nema bar jedan pet šop. Svi su manje više isto ili slično opremnjeni, ali jedan u Novom Sadu se razlikuje od ostalih i to ne samo po kvalitetu robe, već po ljubaznost vlasnice pet šopa “Mia” na Limanu 4, Narodnog fronta 43, Jasmine Jace Barać.

pet sop mia

Čak su se u ljubimci na Limanima razmazili, pa kada krenu u šetnju, vuku svoje vlasnike pravac u pet šop “Mia”, jer znaju da Jasnima svoje stalne mušterije uvek počasti poslasticom. Ona tačno zna koji pas šta voli, pa ga na osnovu toga i časti.

Redovne mušterije su joj Max, Ben, Laki, Lili, Leo… Sem vlasničkih pasa, nema tog lutalice na Limanu koji ne poznaje ovu humanu ljubitelju životinja. Svaku Jaca nahrani i napoji.

ben jaca

U ovom Pet šopu možete pronaći sve što je potrebno za vaše ljubimce, od hrane, igračaka, kozmetike, kao i četke za sve vrste pasa, tabletice protiv glista, poslastice kao i hranu za ptice, leminge, morske prasiće.

Ovaj pet šop se ne prostire na 100 kvadratnih metara, ali ima sve što vam treba, a najbitnije je da ovaj pet šop ima dušu i domaćinsku atmosferu. Ukoliko vam nestane hrane nedeljom ili subotom kasno uveće, Jaci nije teško da otvori kako vaši ljubimci ne bi ostali gladni.

ben jaca 2

Ona je i ljubiteljka životinja, a upravo je svoju prodavnicu krstila po svom psu. Mia je takođe vlasnica salona, dočekuje i ispraća goste vrteći repićem. Doduše ne voli baš navalentne mužjake, koji bi da naskaču na ume ponekad kao znak upozorenja da zalaje.

miaa

Ova prodavnica razlikuje se i po tome, što će vam Jaca uvek dati pravi savet ukoliko niste sigurni koja hrana će odgovarati vašem ljubimcu ili da li treba da date celu ili pola tablete za čišćenje od parazita. Sa njom možete da popričate i o drugim stvarima, a ne samo o ljubimcima.

miaaaaa

Često joj se mušterije i poveravaju uz kaficu, mnogi joj pričaju o svom uspesima poslovnim, problemima, o deci… A ona sve ljubazno sasluša, nekima ako je u njoj moći da i savet.

I zato dođite u u pet šop Mia, u sami se uverite o čemu vam govorimo.