Predstavljamo vam 3 jednostavna načina da napravite profi fotografije vašeg psa

Koliko puta ste videli predivne fotografije vlasnika pasa sa svojim psima kako se smeškaju na naslovne strane negog domaćeg ili stranog magazina? Kada vi pokušate da se tako slikate sa svojim psom ili bar da slikate samo njega, kada pogledate kroz objektiv učini vam se da će slika biti fantastična, međutim kada krenete pa pšregledate svoje radove shvatite da je vaš pas okrenuo glavu i da mu se ne vidi prednji deo lica, da ste uslikali samo rep ili je slika zamućena jer je u tom trenutku vaš pas skočio. Pa kako onda napraviti savršene fotke?  S obzirom da košta, ne morate da angažujete profesionalnog fotografa da biste uslikali savršene fotografije.  Najvažnije od svega je da imate strpljenja, jer samo uz dobru i jaku volju kao i vežbanje znaćete kada i u kojoj situaciji da slikate vašeg psa.

Predstavljamo vam tri jednostavana načina napravite profi fotografije vašeg psa:

slikanje psa1

1. Bitna je lokacija 

Proleće je stiglo, sve se zeleni, a u vašem komšiluku sigurno postoji parkić, zato pravac u park sa svojim psom.  Odvedite vašeg psa negde u prirodu, parkić, livadica, poljanče sa cvećem gde se obično zajedno igrate i trčite. Tada probajte da uhvatite savršeni momenat i fotografišite ga. Za dobru fotku je veoma važno svetlo ili osvetljenje kako biste psa uhvatili tako da je sunce okrenuto prema njemu. Takođe možete da ga slikate i u stanu i to dok spava na njegovom omiljenom mestu.

2. Ponašajte se profi

Luckaste fotke možete da izradite tako što ćete da maskirate psa u dobru vili, doktora, kauboja, indijanca, fenski kucu… Jednostavno stavite mu fensi naočare i šešir, stavite ranac pored njega, pa će vaša fotka delovati kao da je spreman za more ili planinu 🙂 Budite maštoviti smislite neku temu, zajedno se prerušite sa sličnim detaljima i fotografišete se.

3. Nađite društvance 

Slikajte svoju porodicu, pozivote drage prijatelje koji takođe imaju pse, pa u toku šetnje i igranja fotografišite ih zajedno. Što je većae društvo na okupu, slika će ispasti lepša i interesantnija.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *