Predstavljamo naše drugare: Ovo je Laki srednja pudla i veliki je probirač

Zdravo zovem se Laki. Srednja pudla sam i uskoro ću da napunim 5 godina. Rođen sam 19. avgusta 2014. godine u Beogradu. Kupio me je neki tip iz Novog Sada. Nisam bio srećan, jer on nije vodio računa o meni, bio sam bolestan, gladan, čak sam dobio i čudno ime Dragoljupče, a taj me je zvao Draguljče. Bio sam zakržljao, a ne smem da pomislim šta bi mi se desilo da sam ostao kod tog…  Onda mi se sreća osmehnula, jer posle  šest i po meseci udomila ( ja bih to rekao usvojila) me je jedna divna porodica iz Novog Sada u u njoj je jedna devojčica, moja najbolja drugarica. Odmah su me nahranili, vodili kod veterinara, okupali, ošišali, čipovali pa čak i sterilisali i sad sam pravi dasa.

Priznajem, malo sam razmažen, ne slušam, vučem povodac (samo ponekad, kad osetim meni privlačne mirise), veliki sam probirač, jer znate morao sam kao mali da jedem specijalnu hranu i da imam jednu tajnu.

Samo da znate najviše volim da se uvaljam u crkotinu. Nije mi jasno što se moji prijatelji – ukućani ljute, ali meni je tada lepo, i lepo mi generalno, jer uživam u ljubavi koju dobijam i dajem mojoj porodici.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *