Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Predstavljamo naše drugare: Ovo je Max nemački bokser

Zdravo Moje ime je Max i ja sam bokser, rođen sam 10. decembra 2016 godine, što znači da sam pravi predstavnik tinejdžera, šašav sam, blentav, a moja prijateljica Sandra sa kojim živim me obožava. Ona me je dobila na poklon 1. aprila 2017. godine kada sam u Novi Sad stigao iz Zmajeva.

Znate imao sam i jednu nezgodu, pošto sam već rekao da sam nestašan sa svojih sedam meseci sam povredio odnosno slomio butnu kos, pa me je zato moja Sandra maksimalno razmazila, mnogo me voli i u stanju je da se zbog mene posvađa u parkiću ili na ulici. Obožavam decu, jer sam sa dvoje odrastao dok ih je moja prijateljica čuvala. Sa decom sam bio punih devet meseci i bukvalno smo bili nerazdvojni. Iako mnogi moji drugari ne vole, ja obožavam da se kupam i da moram da priznam da imam i jedan greh – obožavam da jedem viršle. Volim da krijem hranu i velika sam spavalica. Prepoznatljiv sam po svom belom noktu na zadnjoj levoj šapi.

Ne plašim se grmljavine ni petardi, ali sam užasno nepoverljiv prema nepoznatim ljudima i tada se sklanjam, ali zato decu obožavam i kad god ih ugledan trčim da se igram sa njima. I najviše na svetu, osom Sandre, volim njenog drugara Vasu, jerk ad ga vidim istopim se od miline.