Predstavljamo naše drugare: Ja sam Leo mali Jorkširac sa ogromnim srcem

Ćao drugari moje ime je Leo i ja sam jedan mali Jorkširac ali imam ogromno srce. Rođen sam  28.07.2017. godine u odgajivačnici Semiramida. Moja mama se zove Ginger, a tata Mokka.

Uvek me dira dok spavam

Stigao sam jednog lepog dana u Novi Sad kod moje nove porodice, a kao rođendanski poklon mom novom tati Goranu koji je bio veliki protivnik držanja pasa u stanu. Goran me sada obožava i ne može da živi bez mene, a čak me i budi kad zadremam popodne, jer kažem vam ne prođe ni minut a da me on ne pomazi.

Kada sam stigao u moju novu porodicu, bio sam pomalo zbunjen, a onda sam primetio ko je kritičan u stanu i odmah sam dotrčao do Gorana. U našoj porodici gde živim  ima njih njih troje, a ponekad i četrvoro. Saška,Goran,Dragan i njegova devojka Ivana koja mi čak iz Amerike donela ćebe kad se vratila ove godine. Moje ćebence obožavam kao i nju kao i Dragana, kad nisu tu Saška i Goran.

Svako jutro me u 7:45 izvedu u šetnju nije bitno kakvo je vreme. Izvode me u šetnju od 5 do sedam puta dnevno i zato se smatram velikim srećnikom.

Obožavam sneg. Obavezno spavam od 13-16 sati, ali samo ako me Goran ne prekida u tome, jer kao što rekoh, voli da me mazi, čak i kad spavam. Ja sam jedan mali svaštojed – jedem sve od čvaraka,slanine,šargarepe i krastavaca i naravno jedem i granule, ali one i nisu baš nešto.  Družim se sa svim rasama pasa, jedino eto što sam ljubomoran kad se pojavi više drugara odjednom.

Obožavam travu kod Promenade i sa ponosom mogu da kažem da sam prvi pas koji je obeležio teritoriju i Promenadu.

Obožavam kada me češljaju uveče jer znam da mi sledi nagrada. Ne spavam uveč u krevetu sa mojim ljudskim roditeljima već spavam u  transposrteru gde mi je i mesto. Zvučaću neskromno, ali smatram da sam ja nalepši od svih rasa na svetu.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *