Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Predstavljamo nameštaj za mačke Mjautoritet

Mjautoritet toaleti pravljeni su po meri svih mačaka, ali tako da zadovolje ukus njihovih vlasnika i da im olakšaju vođenje higijene u domu.

 

– Titula najboljeg čovekovog prijatelja možda pripada psu, ali mačke su, ipak, najbolji cimeri – kaže za portal Branka Malenica iz radionice nameštaja za mačke Mjautoritet. Ona zajedno sa suprugom Nebojšom živi sa dve mace, dok su joj u roditeljskom domu ostale još dve četvoronožne gospođice i stari pas Čeda.

– Kada su se naše mace, Mika i Paulina, doselile kod nas pre četiri godine vrlo brzo smo shvatili da moramo što pre da adaptiramo stan tako da naš životni prostor odgovara i njima i nama, a to u početku obično nije jednostavan proces. I muž i ja smo odrasli u kući i život sa mačkama u zatvorenom prostoru nam je isprva bio prava nepoznanica. Od iskusnih mačkara naučili smo da je u domu potrebno držati onoliko posuda sa posipom koliko je i mačaka, pa još jednu dodatnu, a to je meni delovalo puno jer sam jedva čekala da svoj novi dom sredim po svojoj meri. Ubrzo sam shvatila da moramo da nađemo kopmromis, odnosno način da stan sredimo tako da svo četvoro budemo zadoovljni. Tako počinje naša priča o komodama – priča nam Branka.

Tokom godina, Paulina i Mika su odrasle uz razne adaptirane komode u kojima su se krile noše sa posipom. Neke od njih su bile već korišćene a potom prerađivane, što je posebno ljutilo tvrdoglave mačke. Zato su Branka i Nebojša, inspirisani ovim iskustvom, napravili dva jedinstvena mačja toaleta koja naizgled izgledaju kao klasični komadi nameštaja, dok su unutra potpuno podređene mačjim potrebama. Unutrašnjost komoda je dizajnirana tako da bude zgodna za čišćenje, ali da i mace u njima imaju dovoljno mesta. Uz to, obe toalet-komode sadrže i prostore za skladištenje svih potrepština za ljubimce.

– Već izvesno vreme u stanu držimo ove komode i izuzetno smo zadovoljni kako su ih naše mačke prihvatile, a posebno nas raduje što jedna od njih (pogodite koja!) više ne “inati” po ćoškovima stana kada nije zadovoljna stanjem toaleta ili kada mi, zbog raznih obaveza, ostanemo van stana duže nego što to mačkama odgovara – zaključuje Branka.

Mjautoritet komode pravljene su od kvalitetne iverice sa drvenim nogicama, metalnim okovima i plastičnom posudom za posip. Veliki model sadrži i otirač za šapice ispod kojeg se nalazi fioka za sakupljanje rasutog posipa, dok je mala komoda jednostavnijeg dizajna, ali takođe visoko funkcionalna.

Više detalja o ovim proizvodima pročitajte na zvaničnom sajtu radionice.

 

https://mjautoritet.com

https://www.facebook.com/mjautoritet/

https://www.instagram.com/mjautoritet/