PRAVI SKUBI DU Ovaj pas ima 82 kilograma, a plaši se SVEGA

Presli je 182 centimetara duga nemačka doga, koji je zbog svoje plašljivosti uprkos neverovatnoj veličini dobio nadimak Skubi Du. Iako je težak 82 kilograma, ovaj pas se plaši gotovo svega.

Njegova vlasnica Sara Beret (47) iz Engleske kaže da se Presli užasno plaši malih pasa i da uvek pobegne kada ih vidi i sakrije se od njih. Ovaj ogroman pas ima čak i jastuk koji nosi sa sobom po kući da se ne bi plašio.

– Presli je definitivno Skubi Du iz stvarnog života. On se plaši svega, pogotovo malih pasa i plastičnih flaša. Tako je stidljiv i plašljiv, jednom je u parku pobegao od vesti terijera koji je deset puta manji od njega. Nije hteo da se vrati dok taj pas nije otišao. Njegova narav uopšte nije u skladu sa njegovom veličinom – priča Preslijeva vlasnica.

Ono što definitivno oduševljava ljude kada je u pitanju Presli je njegova dobroćudna narav. Iako se deca uplaše kada ga vide zbog njegove veličine, on je bezbroj puta pokazao koliko je nežan, pogotovo sa mališanima koji bi prišli da ga pomaze.

– Presli je pravi pas za krilo, iako je pretežak za to. Dovoljno je samo da ga nahranite i umiljavaće vam se po ceo dan – priča njegova vlasnica.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *