POZNATI KOMIČAR: Ulazi u kavez sa napuštenim psima i ne izlazi sve dok se ne udomi najmanje 300 životinja!

„Od 11. novembra biću uživo preko Facebook-a na neograničen period. Zatvoren kao i svaki pas koji je zatočen u kavezu 24 sata dnevno u prihvatilištu u Monpeljeu. Izaćiću iz kaveza tek kada najmanje 300 životinja iz ovog prihvatilišta bude udomljeno“, napiso je na svom oficijelnom Facebook profilu poznati francuski komičar, koji je rešio da učini utimativnu žrtvu i da na taj način pruži odrku napštenim životinjama širom planete.

remi

Druga solucija, ukoliko ne bude udomljeno toliko životinja, koju je naveo ovaj neverovatni komičar ka opciju da napusti kavez je da se sakupi najmanje 50.000 eura pomoći asocijaciji koja se brine za pomenuto prihvatilište u kojem će Gailjard izvesti ovaj neverovatni performans.

Početak ovog spektakularnog i neobičnog podviga Gailjard je najavio za 11. novmbar od kada će ga uživo pratiti kamere, a sve će u realnom vremenu biti prenošeno i na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *