Pomozimo Oliveri da pronađe svoju mezimicu Mašu

Novosađanka Olivera, vlasnica ukradene stafordkinje Maše, mesecima je očajna, jer ne može da pronađe svoju mezimicu koja je ukradena u Novom Sadu, 14 juna 2016. godine.

Kako Olovera kaže za naš portal Maša je tada imala samo 8,5 meseci, čipovana je i svaki trag joj se gubi kod Jodne banje odnosno kod Futoškog parka u Novom Sadu.

– Na sebi je imala plavu ogrlicu svaki trag joj se gubi za nepunih 20 minuta. Krađa psa je prijavljena u tri policijske stanice u Novom Sadu i do do sada se svaka dojava pokazala kao netačna – priča nam Olivera.

Kako kaže, čak je bilo više onih njih koji su na prevaru pokušali da joj izvuku novac, jer je ponuđena nagrada ( dojavljaču) za njenu ljubimicu Mašu 500 evra. Takođe do sada je podeljeno podeljeno oko 7000 flajera po Novom Sadu i okolnim mestima, a Olivera je obavestila i Kinološki savez Srbije.

Obišli smo i sve azile, kao i romska naselja, svi veterinari su obavešteni, ali sve je uzalud nje još uvek nema! Kao da je u zemlju propala. Sad se dodatno brinem, jer je hladno i ne znam da li je promrzla ili ne, ona je bila prakrično beba kada su je ukrali od nas i verujte mi najsrećnija bih bila kada bih je pronašli. Volimo je, jer ona je član naše porodice.

Za sve koji imaju informacije o Maši, Olivera moli da je nazovete na 061 213 19 63.

Svi vi koji imate psa, znate kako je teško kada ne znate šta je sa njim, i zato Vas molimo da što više delite ovaj tekst, kako bi Olivera pronašla svoju mezimicu Mašu.


 

 


Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *