POMOZIMO JOJ: Novosađanka Aleksandra ne može da nađe kuću, jer ima 14 udomljenih pasa

Novosađanka Aleksandra Alisa – Alfi, već mesec dana pokušava da nađe krov nad glavim, ali joj to teško polazi za rukom, jer sa sobom treba da povede 14 pasa koje je udomila, a koje je pronašla na ulici.

Naime, ova humana dvadesetdevetogodišnja devojka nema svoj dom, a živela je u iznajmljenoj kući na Telepu, gde je imala veliko dvorište, pa je mogla da drži pse, gladne, bolesne, iznemogle koje je našla na gradskom trotoaru. Međutim gazda prodaje kuću i ona ima rok do 25. aprila da se iseli. I to ne bi bio problem, da nema pse o kojima se brine. Njoj bi bilo najlakše da se otarasi pasa i da nađe sebi jedan sobičak, ali ona to ne želi, jer jednostavno ne može da dozvoli da te divne životinje ponovo prolaze kroz ulični pakao.

Aleksandra ne pripada ni jednoj organizaciji ili udruženju za zaštitu životinja, ona to radi iz ljubavi, neke je uspela da udomi, ali ostali psi su kod nje i ne želi da ih se odrekne pa makar i sama ostala na ulici.

– Sama se borim kroz svoj život, majka mi je davno umrla, a otac me ne gleda, a moto mu je “punoletna si, snađi se”. Tako da znam kako izgleda biti odbačen. Stoga želim da pomažem psima koji su se našli u nevolji. Udomljavam ih dobrim ljudima, ali ponekad je to zaista teško. Tražim kuću na periferiji grada, u gradu, sve jedno, bitno je samo da ima struje i vode i da ima veliko dvorište gde bih mogla da povedem i pse – kaže za naš portal Aleksandra.

Ukoliko znate ili poznajete nekog ko bi iznajmio kuću pišite Aleksandri- Aleksandra Alisa Alfi u inbox ili je pozovite na broj: 062 867 91 71

Ukoliko ne poznajete nikog ko bi izdao stan dovoljno je da podelite ovaj tekst, kako bi što pre pomogli Aleksandri, baš kao što ona pomaže napuštenim psima.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *