Policijski pas dobio otkaz jer se suviše radovao nepoznatim ljudima

Gavel je nemački ovčar koji je još kao štene regrutovan u australijsku policiju, ali je na kraju dobio otkaz jer ni duga obuka nijeuspela od njega da napravi čvrstog policajca.

Upoznajte Gavela, nemačkog ovčara koji je regrutovan u policiju kao štene, ali je na kraju dobio otkaz.

Nažalost, Gavel nije uspeo da ispuni očekivanja policije, odnosno nije se pokazao sposobnim za ovakvu vrstu života. Problem je što je Gavel bio previše društven. Obožavao je da se upoznaje sa strancima, pa bi se radije igrao s nekim nego ga hapsio.

Nakon nekoliko meseci bezuspešnih treninga koji bi od društvenog Gavela napravili pravog policijskog psa, on je morao da dobije otkaz.

To pak, nije značilo kraj njegovoj karijeri. Njemu je ponuđen posao u kući guvernera Kvinslenda, gde poseduje titulu Vice-Regal Dog. Njegove obaveze su da pozdravlja goste i da se pojavljuje na zvaničnim događajima sa guvernerom Polom de Džersijem.
Izvor:N1

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *