Parking za pse ispred „Vojvođanske banke“

​Sa ciljem  da klijentima obezbedimo bezbedno mesto na kome mogu da ostave svoje  ljubimce dok su  u Banci, postavili smo “parkinge” za pse ispred 16 filijala i to u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Bečeju, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Užicu i Zrenjaninu, kaže se u saopštenju ove banke.

 U Beogradu “parkinzi” su otvoreni ispred centralne filijale u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, na Trgu Nikole Pašića 5a i u Ulici Magistratski trg 16 u Zemunu.

U želji da omogućimo da naši klijenti koji imaju ljubimce bez opterećenja i briga obavljaju poslove u našim filijalama,  ispred poslovnica koje su imale adekvatne uslove za to, u ukupno 12 gradova, postavili smo “parking” za pse. U narednom periodu nastavićemo sa ovom praksom, kako bi naši klijenti i u drugim gradovima imali ovu mogućnost.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On

Ostavite odgovor