Parking za pse: Da li bi ovakav sistem funkcionisao i u Srbiji?

Ako ste vlasnik psa sigurno ste primetili kako u vašem gradu, vaš ljubimac nije dobrodošao na baš sva mesta.

Ako ne želite da ga prilikom kupovine ili plaćanja računa u pošti ili banci ostavljate samog kod kuće, ne preostaje vam ništa drugo nego da ga vežete za neki stub i nadati se kako ga niko neće ukrasti.

Upravo s tim problemom često se susretala Chelsea Brovnridge iz Nju Jork Sitija te je pronašla rešenje koji je pretvorila u biznis.

Kako piše Nju Jork Post patentirala je sigurni “parking za pse” . Konkretno, radi se o plastičnom boksu u koji se može ostaviti i zaključati psa.

parking za pse

Isti je dizajniran tako da sve vreme bude prozračan, redovno se čisti, a vlasnik čak može regulisati temperaturu koju želi za svog psa.

https://www.youtube.com/watch?v=DJAYpMwqs6E

Uslugu čija cena iznosi 0,20 dolara po minuti odnosno 12 dolara po satu (plus godišnja članarina od 25 dolara) mogu koristiti isključivo vlasnici malih i srednjih pasa koji obavezno moraju biti vakcinisani.

Kompanija koja upravlja sistemom psećeg parkiranja vlasnike anksioznih pasa savetuje da svoje ljubimce na korišćenje ove usluge privikavaju postepeno te da im zdravlje istih bude na prvom mestu.

Zanima nas vaše mišljenje: Da li bi ovakav sistem funkcionisao i u Srbiji?

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *