PANSION za male pse SA DVE PUDLE

Bliži se sezona godišnjih odmora, a trebalo bi polako razmišljati, sem o destinaciji i kome poveriti psa na čuvanje, a da budete mirni i spokojni.

Porodica Radojčić drži pansion za pse, gde čuvaju pse na kraći ili duži vemenski period u stanu. Kako kažu psi imaju potpunu slobodu kretanja po stanu i vlasnici pansiona se prilagodjavaju njihovim navikama šetnjama i igri. Sve ove usluge su uračunate u cenu.

Oni se razlikuju od ostalih po tome što se psi zvode napolje svakodnevno po više puta na dan, a vlasnik više puta nedeljno dobija slike i informacije o psu.

Psi moraju da budu vakcinisani, zdravi i tretirani protiv parazita.

Za više informacija kontaktirajte u inbox  ili 0621967406

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On

1 Comment

  1. U predelu grada gde nema buke i zagadenja, gde je sve podredeno zivotinjama, otvoren je jedinstven kutak – pansion za pse Zuza. Zuza je pas mesanac, usvojena zenka i ona je domacin pansiona, zajedno sa, takode usvojenim muzjakom Giletom.

    Post a Reply

Ostavite odgovor