Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Ovo je idealan pansion za male pse

Čuvanje pasa u Novom Sadu poverite ljudima koji će se zaista brinuti o njemu, dok ste vi odsutni. Putujete spokojno na odmor, a vašeg psa ostavite porodici Radojčić na čuvanje.

Oni će vašem psu posvetiti maksimalnu pažnju i negu, kao i veterinarski nadzor 24 sata. U njihovom društvu vaš pas skoro i da neće osetiti vaše odsustvo.

Pansion za male pse koji vodi porodica Radojčić iz Novog Sada nalazi se na dve lokacije, leti kada su paklene vrućine ova porodica koja ima dve pudle, ljubimce vodi u svoj pansion u Čortanovce nadomak Novog Sada.

Vašem ljubimcu pružaju punu slobodu kretanja u okviru kuće i dvorišta. Trude se da ljubimac kod ima iste navike kao kod svoje kuće. U ovom Pansionu za pse, pas će se osećati kao u hotelu.

Mi smo specijalizovan pansion isključivo za male pse. Pre ostavljanja psa, ko želi može da dođe i vidi u kakvim uslovima će boraviti mezimac – kaže za Pas za vas Mojca Radojčić.

Prilikom prijema pasa u pansion neophodno je doneti sledeću dokumentaciju na uvid:

1. Dokaz o redovnoj vakcinaciji.

2. Ukoliko je ljubimac bolovao i od čega

3. Ukoliko ljubimac prima terapiju, neophodno je poneti lekove (dovoljnu količinu za period boravka u pansionu).

4. Da je zaštićen od ekto i endo parazita,ukoliko nije mi to možemo uraditi

Prilikom dolaska psa u pansion, potrebno je doneti i njegovu hranu, ili u dogovoru sa osobljem pansiona, vašem ljubimcu će biti napravljena optimalna ishrana.

Prilikom prvog dolaska u pansion poželjno je da vlasnik dovede lično psa da se uveri gde će mu biti smešten ljubimac. Iskustvo nam govori da su vlasnici mnogo zadovoljniji ovim pristupom. naravno, ako niste u mogućnosti da donesete svog ljubimca, mi ćemo organizovati prevoz, u dogovoru sa njima – ističe Radojčićeva.

Ukoliko želite da se vaš pas oseća kao kod kuće pozovite 0621967406 i 0643490142 viber ili je javite OVDE