Ove stvari veterinare dovode do ludila

U pitanju je donekle nezgodna tema s obzirom na činjenicu da i veterinari sami rade dosta iritantnih stvari. Pogledajte neke od najiritantnijih stvari koje vlasnici kućnih ljubimaca rade i koje veterinare dovode do ludila.

1. Javljaju se na svoje mobilne telefone

Nema ničeg što više nervira veterinare i stavlja im do znanja da ih nepoštujete od javljanja na mobilni telefon dok se oni brinu o zdravlju vašeg ljubimca.

 

2. Dolaze sa decom

Bez ikakve sumnje, veterinari vole decu, međutim, vrlo mala ili deca koja se loše ponašaju predstavljaju potencijalan problem unutar veterinarske ordinacije, Vrlo je teško držati ljubimce bezbednim a kamoli decu.

Vet-Check-1

3. Puštaju pse da rade šta hoće

Veterinarska ordinacija nije park. Povoci bi trebalo da budu stavljeni na najkraću moguću dužinu kako jurcanje psa ne bi oborilo nekoga potpuno nevinog.

 

4. Nose svoje mačke

Veterinarima nije jasno zašto ljudi dovode svoje mačke noseći ih u rukama ili na povocu. Kada je mačka tako izložena, sasvim sigurno će privući pažnju nekog psa. Mačke kod veterinara treba donosti unutar kontejnera predviđenog za transport životinja.

 

5. Poricanje

Poricanje samo može odmoći naporima veterinara da pomogne životinji. Potpuo je u redu, i trebalo bi, postavljati pitanja u vezi sa zdravljem ljubimca. Međutim, potpuno je besmisleno saslušati veterinara i potom krenuti sa poricanje – na kraju krajeva, on je tu kako bi pomogao vašem ljubimcu.

 

6. Nisu u stanju da isprate sve obaveze

Nema ničeg sramotnog u priznavanju da niste u stanju da date lek nemirnoj mački ili da isečete nokte vašem psu. I veterinari imaju ljubimce i potpuno razumeju da možda niste uvek u stanju da obavite neki zadatak u vezi sa ljubimcem.

Vrlo je važno da veterinaru kažete da nešto ne možete ili nećete pošto oni imaju da vam u tom slučaju ponude brojne alternative.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *