Ostavljen sa ceduljicom oko vrata… Evo šta je pisalo

Pas po imenu Čui ostavljen je na aerodromu s ceduljicom oko vrata. Tri meseca star pas bio je zbunjen, uplašen i povređen. Ipak, pre nego što osudite njegovu pređašnju vlasnicu, budite svesni da je ona to učinila jer nije imala drugog izbora.

Poruka je glasila: „Zdravo, ja sam Čui! Moja vlasnica je bila u nezdravoj vezi u kojoj je svakog dana trpela zlostavljanje. Nije imala dovoljno novca za još jednu kartu i morala je da me ostavi ovde. Nije imala drugog izbora.

U jednoj od svađa, njen me je bivši dečko udario i povredio mi glavu. Verovatno moram kod veterinara.

Moja me je vlasnica obožavala i jako joj je teško bilo da se odvoji od mene. Ona vam poručuje da me čuvate i volite najviše na svetu!“ Jedna osoba ga je pronašla na aerodromu i odvela ga u obližnji azil za životinje.

Vlasnica azila primila ga je i rekla kako joj je srca bilo slomljeno čim je čula celu priču. Putem interneta hteli su bivšoj vlasnici da poruče da je njen pas u dobrim rukama.

izvor: index.rs

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *