Oni nas motivišu: Psi koji su dobili transformaciju i drugu šansu za sreću

 

kuca

 

Iako do nas svakodnevno stižu ružne priče o zlostavljanim i napuštenim životinjama, neke od njih imaju srećan kraj i daju nam nadu da dobro u ovom svetu ipak postoji.

Neke od najlepših priča o spasavanju i pružanju druge šanse imali ste priliku da pročitate i na našem portalu. Ova nedužna stvorenja život nije mazio, a njihove priče praćene su dirljivim „pre i posle“ fotografijama, na kojima je promena koju su ona doživela „ilustrovana“ fizičkom transformacijom.

Danas se pred vama nalaze neke od tih fotografija, prikupljene u dirljivu galeriju koja izaziva osmeh i daje snagu da i dalje pomažemo bićima u nevolji.

Kako bi ovi mališani ponovo bili srećni, mnogi volonteri i brojneorganizacije za spasavanje životinja širom sveta uložili su ogroman trud, a prizori pred vama su njihova nagrada.

Sve kuce sa fotografija su dobile dom kakav zaslužuju, nove vlasnike, negu i ljubav koja im je nedostajala.

Pogledajte predivnu galeriju i setite se nje kada dođete u priliku da i sami pomognete nekom stvorenju sa ulice: malo našeg truda njima može spasiti život!

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *