Odbila je da leči povređenu šapicu, i svog psa bacila u crnu kesu. Ali, sada će da plati cenu!

Mi jednostavno ne možemo da poverujemo da su ljudi uopšte sposobni da tako okrutno delo počine bez trunke griže savesti. Ova priča iz Rusije, nam još jednom potvrđuje tu tužnu činjenicu, piše portal Like mag.

AdTech Ad

Alsu Ivančenko nije znala šta da kaže na sudu

imgurImala je tri meseca starog maltezera Pahuljicu, koga je jednostavno izbacila iz auta u pokretu – i nije pokazala ni trunku kajanja na sudu. Nijedno opravdanje niti “Žao mi je” nije izašlo sa njenih usana.

Razlog za njen čin bila je poseta veterinaru u septembru prošle godine.

facebook / Charlotte’s Place- A Journey of HopeLekar je dijagnostifikovao slomljenu nogu na malom psu. 35-godišnjakinja je odbila da plati lečenje Pahuljici.

Vezala ju je u crnu vreću za smeće i jednostavno bacila kroz prozor vozila.

“Jednostavno, bilo mi je preskupo da dovedem psa natrag na noge”, rekla je policajcu.“Ja ne mogu to priuštiti. Zato sam je bacila kroz prozor”, izjavila je Ivanočenko.

Srećom, Pahuljicu su pronašli dobri ljudi, koji su je doveli do veterinarske klinike.

facebook / Charlotte’s Place- A Journey of HopeBila je prekrivena krvlju, oči su takođe bile krvave, imala frakturu lobanje na dva mesta i potresa mozga – šanse za preživljavanje nisu bile dobre.

Neki veterinari su čak savetovali eutanaziju. Ali bolničarke iz različitih organizacija za zaštitu životinje nisu htele da predaju psa.

Pa, pogledajte samo tu njuškicu…

Maleni četvoronožac je prošao kroz ozbiljan proces oporavka.

facebook / Charlotte’s Place- A Journey of HopeTokom sledećih sedam meseci, njegovo zdravstveno stanje konstantno se poboljšavalo. Na kraju je čak pronašao i  novi dom, sa porodicom koja ga je usvojila.

“Preslatka je i sada se oseća mnogo bolje!”, rekla je porodica.

Za svoj okrutni čin, 35-godišnjakinja je ubrzo kažnjena!

facebook / Charlotte’s Place- A Journey of HopeGodinu dana će provesti u zatvor i mora platiti celokupan iznos sume koja je potrebna za lečenje i negu psa, koji je dostigao 22.000 eura. Sada bi se rado vratila u vreme kada je trebalo da odvoji novac za lečenje povređene noge male Pahuljice…

Osim toga, ova Ruskinja ne sme da drži nijednog kućnog ljubimca narednih 15 godina, a 5 godina će biti registrovana kao opasan vlasnik i zlostavljač životinja.

Mislite li da je ovo delo kažnjen adekvatnom presudom? Ili biste vi, kao sudija, postupili drugačije?

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *