Nije loše da znate kako da se ponašate sa psom u kafiću

Kad krenete u šetnju, svom psu obavezno ponesite vodu, a neće biti na odmet d aponesete koji keksić ili poslasticu, tek toliko da se nađe odnosno da ga imate čime nagraditi kad to zasluži.

Ako je reč o maloj vrsti koja je poslednjih meseci posebno popularna na primer Jorkširski terijer , maltezer, čivava, pudla, ili nekoj sličnoj rasi , nosite ga niz stepenice u velikoj gužvi jer uprkos svoj njegovoj spretnosti, ne znate hoće li neko nenamerno nagaziti na njega.

pas u kaficu

Na terasama većine kafića bez ikakvih problema možete doći i sa svojim psom. Ukoliko vas konobar upozori da to kod njih nije dopušteno, nemojte se svađati, otiđite i nađite sebi bolje i humanije mesto .

Nemojte psu dopustiti da liže sto za kojim sedite, a nikad, ali baš nikad , nemojte mu vodu davati iz čaše sa stola. Poslužite ga it vašeg dlana, ako je reč o malom psu ili ponesite posebnu posudicu.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *