Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Nemate vremena za psa, evo kome da ga poverite na čuvanje…

Ne sumnjamo u vašu ljubav prema psu, ali u današnje vreme kada svi “trče” za parama većina vlasnika nema vremena za svoje četvoronožne ljubimce, jer rade između 8 i 10 sati, dok njihova deca ili idu u školu ili na fakultet pa zbog svojih obaveza nemaju vremena za pse. Takođe mnogi vlasnici pasa su već vremešni ljudi koji ne mogu da idu u duge šetnje…

Zbog ovih, ali i nekih drugih razloga se psi nažalost izvode svage dva puta na po pola sata napolje kako bi obavili malu odnosno veliku nuždu.

Međutim to je veoma kratak period, posebno ako se zna da su psi veoma aktivne životinje. Nemir izazvan odvajanjem od vlasnika je veoma raširen problem među psima koji se najčešće manifestuje cviljenjem, dugotrajnim lajanjem, grebanjem i žvakanjem stvari i ostalim vidovima pojačene aktivnosti. Kako biste izbegli svađu sa komšijama i mrke poglede kada izlazite iz zgrade, trebalo bi da angažujete profesionalnog šetača psa.

pas-setac

Portal Pas za vas vam toplo preporučuje Jelenu, koju ćete naći na njenoj FB stranici
– Ideja za naš servis nastala je prilikom rada u Švedskoj. U zemlji prirodnih lepota i velike privredne aktivnosti, uobičajno je da vlasnici imaju kućnog ljubimaca. Evropsko radno vreme od 9 do 17 sati ne dozvoljava većini vlasnika da prošeta svoje četveronožne ljubimce, i da sa njima provedu vreme kao tokom vikenda. U kompaniji u kojoj sam radila, za vreme radnog vremena ili nekih obaveza vlasnika, naš servis je pružao usluge, šetanja, čuvanja i brige o kućnim ljubimcima. I napokon, u svom rodnom gradu, rešila sam se početi baviti pružanjem istih usluga – priča Jelena.

U njihove usluge spadaju: ŠETANJE PASA i ČUVANJE I NEGA PASA ( na sate ili na dan).

Cene su kako kaže prilagođene našim uslovima.
1 sat – male rase – 350 din
1 sat – srednje rase – 450 din
1 sat – velike rase – 550 din

Za sve informacije obratite se na broj telefona: 063 8900 968
063 8900 968