Nemate osobu koja bi vam čuvala psa? Ne brinite tu je Kristina

Dvadesettrogodišnja Kristina iz Novog Sada mlada i ambiciozna devojka koja sem što radi nokte u jednom novosadskom salonu lepote, ona i čuva vaše pse u svom stanu.

– Bavim se čuvanjem pasa u mom i stanu mojih roditelja. Imam i svog psa koji je druželjubiv i većinu pasa prihvata brzo i veoma lepo. Čuvanjem pasa bavim se već šest godina i trenutni imam određeni krug ljudi koji od kako sam počela to da radim dovode pse kod mene na čuvanje. Nikada se nisam puno reklamirala, jer smatram da je preporuka najbolja reklama – priča Kristina za naš portal.

Inače, pravilo je da vlasnik donese granule i propratnu opremu. Takođe, Krisnila kaže da je vlasnik u obavezi da ponese i knjižicu odnosno pasoš psa, kao i dokaz da je pas vakcinisan. Kod kristine u stanu vlada demokratija, jer psi koji su na čuvanju imaju slobodu da šetaju po celom stanu koji ima 48 kvadrata.

– Roditelji i ja se prilagođavamo navikama naših gostiju kada je reč o šetnji, igranju, ali i svim ostalim navikama. Ako je pas naučio da spava u krevetu, slobodno može da legne u moj krevet. Čak mi se dešavalo da pas neće da ide kući kad dođu vlasnici po njega.

cuvanje pasa

Cene čuvanja malih i srednjih pasa je 1000 dinara, a velikih 1.500. Cena je ista, ne bitno da li psa ostavljate na nekoliko sati ili ceo dan.

Ipak, kod kristine postoje i neka pravila, a to znači da ne prima i ne čuva agresivne pse, ženke u teranju i pse starije od 10 godina. Troškove veterinara ako je neophodno snosi vlasnik.

Ukoliko želite da vam Kristina čuva psa, možete je pozvati ili poslati sms na 061/31-40-222 radi dogovora.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *