Ne bacaj PETARDE, bacaj KOBASE!

Do sada verovatno najoriginalnija kampanja i odlična inicijativa protiv bacanja petardi za vreme novogodišnjih i božićnih praznika stigla nam je od komšija iz Hrvatske, kojoj će se, nadamo se, pridružiti i vlasnici pasa i mačaka iz Srbije!

Volimo pse i volimo praznike. I psi i praznici nas usrećuju. Ali kako je zapravo psima za vreme novogodišnjih i božićnih praznika?

Najčešće su pod krevetom, u kupatilu, pod stolom… Na nekom sigurnom mestu na koje odlaze kada su uplašeni petardi.

Zar želimo da naši najbolji prijatelji provode praznike u strahu? – piše na sajtu bacajte kobasice.

ne-bacaj-petarde1aa

Na sajtu www.bacajte-kobase.hr pokrenuta je originalna kampanja u okviru koje se objavljuju poruke i fotografije brojnih vlasnika pasa sa porukom da i njihovi ljubimci žele da uživaju u praznicima bez terora i glasne pirotehnike.

 Kako bi privukli pažnju javnosti i prizvali sugrađane svesti da ne koriste petarde u vreme praznika osmišljena je i originalna parola: “Ne bacaj petarde, bacaj kobasice!”.

Koristimo priliku da pozovemo sve naše sugrađane širom Srbije da se suzdrže koliko je god moguće od bučnih proslava sa petardama, pirotehnikom ili oružjem. Da bi izbegli višestruku potencijalnu štetu od koristi i kako bi i naši dragi ljubimci mogli da zajedno sa nama uživaju u predstojećim praznicima molimo Vas da imate dovoljno razumevanja i podržite ovu inicijativu.

Pogledajte još neke od zanimljivih fotografija iz ove kampanje!

Foto: bacajte-kobase.hr


Foto: bacajte-kobase.hr

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On

Ostavite odgovor