Napustila posao i štrika džempere za napuštene hrtove

Džen Braun, 52-godišnja domaćica iz Siburna u Velikoj Britaniji, štrika predivne džempere za napuštene hrtove od 2008. godine.

Džen je svoj hobi započela radeći u azilu “Greyhound Rescue Northeast”, a nakon nekog vremena odlučila je da napusti posao kako bi potpuno mogla da se posveti ovoj aktivnosti.

hrtic

Ova plemenita dama višak prihoda od prodatih džempera poklanja azilima širom Velike Britanije, a do sada ih je napravila više od 300. Ove godine odlučila je da uvede i novogodišnje motive.

hrtic3

“Ne mogu da se setim ničega što bi mi pružilo veće zadovoljstvo od štrikanja džempera za pse. Hrtovi imaju veoma tanko krzno, tako da im je hladno tokom zime. Nažalost, mnogo je napuštenih pasa koji ovog Božića neće biti udomljeni, i ovi džemperići će biti jedini poklon koje će dobiti”, rekla je Džen.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *