Mislili su da je uginula, a onda…

Mnogo je patnje u psećem svetu, a kujica Sofi jedna je od onih kuca koja je umalo izgubila život zbog ljudskog nemara. Građani jednog američkog gradića pozvali su policiju jer su u komšiluku pronašli kucu u kavezu, nepomičnu, mršavu i prekrivenu fekalijama.

Policajki koja je došla do kuje na prvi pogled se učinilo da je pas uginuo, jer se nije pomerao, ali kada mu se približila, videla je da plitko diše. Nije časila časa i malenog psa odmah je odvela veterinaru. Prognoze su bile veoma loše, jer je kujici temperatura tela bila toliko niska da toplomer nije mogao da je izmeri.

Veterinari su je odmah stavili u kadicu s toplom vodom i počeli da je suše fenom kako bi joj podigli temperaturu. Svakog dana dobijala je neophodne lekove, hranu i vodu, kao i mnogo ljubavi. Njeno zdravstveno stanje polako se popravljalo, iako prognoze i dalje nisu bile dobre.

Međutim, veterinari nisu odustajali. Nakon nekoliko meseci Sofi se potpuno oporavila i izrasla u prelepu ženku boksera sa prelepom naravi. Ubrzo je i udomljena i sada konačno ima život kakav zaslužuje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *