Miline keksiće “kradu” vlasnici od svojih pasa, toliko su ukusni!

Psi vole da jedu isto što i ljudi. U to budite sigurni i svako od vas pre ili kasnije srešće se s poznatim psećim pogledom koji kao da govori: Daj i meni malo!

Koliko god se veterinari s pravom protive ovoj praksi davanju ljudske hrane, psima je teško je odoleti.

Ipak, jedan veterinar, je Beograđanki Mili Cocić pomogao svojim savetima da pokrene biznis.

Naime, Mila je počela da pravi keksiće za pse koji su toliko ukusni da će ovde obrnut slučaj: sada će vlasnici keksiće da kradu od svojih pasa.

– Sve je počelo kada sam svog psa odvela kod veterinata i nakon što je moj ljubimac dobio injekciju, krenula sam da mu dajem kupovnu poslasticu jer je bio dobar. Na to mi je veterinar preporučio da mu ne dajem te kupovne nagradice, jer su pune aditiva i lako mogu da izazovu alergiju kod pasa – priča Mila za portal Pas za vas.

Kako kaže, tada joj je sinula ideja da počne da pravi keksiće za svog psa. Međutim kada je izašla u šetnju i ponudila ostalim psima njenih ruku delo, oni su naprosto gutali, a ne žvakali Miline keksiće, koliko su im se dopali. Tada je rešila, da krene od keksića da zarađuje za život.

– Kekse pravim u tri velićine i tri ukusa. Za sada imam kekiče sa ukusom piletine, ribe i povrća, bez ikakvih veštačkih dodataka u kombinaciji sa integralnim, kukuruznim i belim brašnom. Vlasnici pasa koji žele dug život svom psu, i oni koji imaju pse alergične na editive, mogu me kontaktirati preko moje Fejsbuk stranice kako bi naručili hranu – poručuje Mila.

Ono što je veoma važno i presudno, pored kvaliteta jeste i cena, a to je ono što ljude i najviše zamina u današnje vreme.

Cena keksića je 100 dinara za 100 grama u pakovanju i to tri koskcice, 10 srednjih kružica, 15 malih kružica.

Za one koji ne vole narudžbine preko Fejsa, moći će svojim mezimcima da kupe Miline keksiće 23. septembra na platou ispred pijace Banjica u Beogradu od 10 do 19 časova.

Prednosti
Sveže namirnice su garancija zdravog obroka, a kako biste bili sigurni da u hrani neće biti konzervansa, veštačkih zaslađivača, boja i sličnih sastojaka koji se dodaju u kupovnu hranu, poručite keksiće od Mile.

Konzervanse i aditive obavezno izbegavajte i koristite namirnice bogate ribom koja je dobra za pseću dlaku.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *