Luda žurka za kućne ljubimce u Tržnom centru “Big”

Drugi „Pet-parti” biće održan u subotu, 17. oktobra, u Tržnom centru „Big”. Dobro druženje, zabava, pokloni, fotografisanje i razna iznenađenja spremna su za sve posetioce i njihove kućne ljubimce, dok će glavni događaj biti finalni izbor za najelegantnijeg ljubimca.

Osim toga, svi koji u subotu dođu u „Big” centar, moći će da prijave svoje ljubimce za učešće u Velikoj reviji svih ljubimaca. Manifestacija se sastoji iz dva dela, a prvi počinje od 12 časova, kada se očekuje druženje sa štićenicima Udruženja „Dobra nada” iz Novog Sada, kao i usvajanje napuštenih pasa, dok će veterinari iz „Dog point” kluba besplatno urediti sve ljubimce. Najveće iznenađenje prirediće „Pet centar” i „Natural Trainer” u okviru nagradne igre „Točak sreće”.

big-noc

Ipak, centralni događaj od 15 časova je šetnja po zelenom tepihu, odnosno izbor za najelegantnijeg psa, mačku i sitnu životinju. Žiri će dodeliti i nagrade u 15 zabavnih kategorija pa će, kako organizatori najavljuju, svi ljubimci otići kući punih šapica. Ujedno, od ponedeljka, 19. oktobra, slike svih ljubimaca koji se budu fotografisali, biće postavljene na „Fejsbuk” stranici „Ljubimci su zakon”, preko koje će, ljubimac s najviše glasova osvojiti titulu „Novosadske pet-face” i dobiti vredne „Natural trainer” poklone.

Prijave za dolazak na drugi „Pet-parti” traju do petka, 16. oktobra, a svi zainteresovani mogu ostaviti svoje podatke i potvrditi dolazak na „Fejsbuk” stranici „Ljubimci su zakon”.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *