LIKOVNI KONKURS: „ Bezuslovna ljubav i novi dom za ta divna stvorenja“

U želji da se podstakne i razvije dečije stvaralaštvo, humanost, vizija i svest o udomljavanju napuštenih životinja kojima je potreban siguran i srećan dom, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10 do 18 sati (29. maja 2016. godine) održaće se prelepa i humanitarna dečja manifestacija „Za ta divna stvorenja“. U okviru ovog događaja “Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS” raspisuje likovni konkurs za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, a na temu: “Bezuslovna ljubav i novi dom za ta divna stvorenja”. Deca učestvuju sa po jednim radom na papiru dimenzija A3, A4.

Tehnika rada je slobodna. Radove možete slati elektronski na mail : decazatadivnastvorenja@gmail.com
u rezoluciji 300dpi, jpeg format , sa naznakom za likovni konkurs. Svaki rad treba da je potpisan, mail treba da sadrži :
Ime i prezime deteta:
Godište, razred :
Vrtić / Škola :

likovni konkurs

Konkurs je otvoren od 5.aprila – 20.maja 2016. Svi radovi koji stignu do tada biće objavljeni u posebnom albumu na facebook stranici „Spansa“, koji će nositi naziv konkursa. Nakon toga će biti glasanje i stručni žiri će 29.maja 2016. dodeliti pet nagrada najuspešnijim radovima.

– Draga deco, razmašite se, pokrenite maštu, zamislite sve one najlepše stvari koje biste poželeli našim četvoronožnim drugarima, prenesite to na papir i šaljite nam svoje radove što pre. Mi smo nestrpljivi da ih vidimo, da ih podelimo sa svima i da prvih pet najuspešnijih radova svojim autorima donesu lepe nagrade. Srećno svima i vidimo se 29. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Obećavamo lud provod, mnogo zanimljivih stvari, nagradica, programa, ali o tome za koji dan – poručuju organizatori.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *