Kada ljubav prema psima preraste u posao, nastaju ovi predivni jastuci i kreveti za ljubimce

Novosađanka je spojila lepo i korisno odnosno ljubav i posao, a rezultat je brend Nency Rose, iza kog nastaju prelepo dizajnirani jastuci i krevetići za pse.

Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo da inspiraciju nije pronašla u svojoj ljubimici patuljastoj šnaucerki Bianci, koja je ujedno i manekenka i kritičarka svih proizvoda.

snezana nensi

Uvek nasmejana i pozitivna Snežana Rusović, mnogima poznatija kao Nency Rose uspešno je pokrenula svoj mini privatan biznis, a u poslednje vreme ne može da “digne glavu” od posla, koliko joj vlasnici ljubimaca naručuju krevetiće i jastuke za kuce. Ranije su mahom poručivali Novosađani, ali sada se posao proširio, pa je zovu i iz drugim gradova i mesta širom Srbije.

krevetici za pse 3

Ali to nije sve, sem ovih proizvoda njene zlatne ruke razne prirodne materijale pratvaraju u torbe, nesesere, bebi sedišta za automobile, podloge za bebi kolica…

– Poslednjih nekoliko godina posvećena sam svom hobiju, koji je vremenom prerastao u mali biznis. Nekako je sve krenulo spontano i nikad nisam mislila da ću se toliko posvetiti tom poslu. Vremenom sam videla da ima dosta zainteresovanih za moje proizvoda, kao i da ljudima zaista sviđa ono sto radim. Ipak, najviše je onih koji vole da imaju neku unikatnu, a udobnu stvar – priča Snežana.

krevetici za pse2

Prvo je kako kaže, šila torbe i nesesere, a kasnije je krenula da se usavršava. Završila je kurs za dizajn i izradu odevnih predmeta .

Za mnoge je šivenje smaranje, međutim za Snežanu ono pričinjava zadovoljstvo. Ona je u šivenju pronašla spokojstvo i slobodu kako bi svoju maštu i ideje pretočila u nešto lepo i korisno opet na zadovoljstvo svih kupaca.

krevetici za pse

– Veliki sam ljubitelj životinja i prvi krevetić za kuce sa napravila kada smo dobili našu patuljastu šnaucerku Biancu. Posle postavljanja slike na moju FB stranicu, krenule su pohvale i pitanja da li mogu da se poruče krevetići ili jastučići. I eto neplanirano sam krenula i njih da izrađujem uz naravno moju glavnu manekenku Biancu koja isprati svaku izradu, a i glasva je konrolorka kvaliteta, pa otspava koji put na kreveticima – objašnjava Snežana za naš portal.

krevetici za pse1

Sve krevetiće pravi isključivo po porudžbini, pa je samom tim svaki poseban i unikatan jer kupci sami biraju dezen iz njene bogate ponude. Zato je svaki krevetić odnosno jastuče poseban na svoj način, jer Snežana zapravo nikada nije napravila dva ista proizvoda.

Kao i proizvodi, tako su i cene različite, a one zavise od veličine i kreću se od 2.500 dinara pa naviše za krevetić, dok su jasticu od 1.500 dinara pa naviše.

Prednost je i ta što svi ovi proizvodi mogu da se peru u veš mašini na programu ručno pranje na 30 stepeni i lako se odrzavaju, a kuce prosto obožavaju da spavaju na njima.

krevetici za pse4

Pored ovog Snežana izradjuje i podloge za dečija kolica i autosedišta, a sve to se pokazalo kao izuzetno korisno i popularno, što zbog zanimljivih veselih dezena, što zbog udobnosti i lakog odražavanja čistoce, a isto tako lepo osveže stara i nasleđena kolica. Ove podloge starim kolicima daju im novi brend – Nency Rose brend.

– Velika prednost sa podlogama je ta što imaju proreze za kaiševe za vezivanje bebaca, ali i što su prijatne na dodir, te nema nikakve potrebe da mame koriste peškiriće i pamučne pelene. Naravno, i ovi proizvodi su unikatni i izrađuju se po porudbini i po meri svakih kolica.

– Nikad nisam napravila istu podlogu svaka je drugačija na svoj način, a mališani prosto uživaju – istiće sagovornica dodajući da ona još više uživa kada ih sreće u gradu u šetnjama .

Sve ono sto radi i sve što osmisli novo možete pogledati i pratiti na njenoj Facebook stranici Nency Rose kolekcija.

Ukoliko želite da poručite nešto od Snežaninih proizvoda, kontaktirajte je takođe putem njene FB stranice.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *