Kada je pomerio cigle usledio je šok!

Nedužna kuja je bila zakopana i ostavljena da umre pod stepenicama. U poslednjem trenutku jedan mladić je čuo njeno zavijanje i izabavio je iz sigurne smrti.

Sve se to događalo u ruskom gradu Voronezhu gde su radnici nedelju dana ranije postavljali deo pločnika. Verovatno je to i razlog zašto je pas završio tamo gde jeste, iako je cela priča poprilično neobična i čini se neverovatnom da je pas ostao ispod stepenica zgrade.

covek-plocnik-youtube

U danima koji su usledili Vadim Rustam i njegova porodica čuli su uznemirujuće zvukove koje dolaze ispod novog poločnika. Rustan je pozvao i gradske službe da pogledaju o čemu se radi. Nakon što su svi rekli da ne mogu ništa da urade, Rustam je odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Uzeo je čekić i sam počeo skidati pločnike.

Polako je skidao kocku po kocku sve dok nije iskopao tunel do stepenica, gde je odmah provirila pseća njuškica. Uprkos tome što je proveo nekoliko dana bez hrane i vode, pas je preživio.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *