Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Jenki sada čeka stalni dom i vlasnike

Mali beli mužjak pudle nedeljama je živeo na ulicama Los Anđelesa. Sam, tužan i bezvoljan. Na sreću, hranili su ga stanovnici kvarta u kom je boravio, ali jednog dana kao da je odustao od takvog života. Sklupčao se u jednom haustoru i celog dana nije hteo da ustane.

Kada su to primetili građani, odmah su pozvali udruženje za zaštitu životinja Hope for paws (Nada za šape), koju su odmah došli do malene pudle. Kada su mu prišli, pas je iz straha režao i otimao se, ali kada su ga pomazili, bez problema je prihvatio da mu stave povodac i odvedu ga veterinaru.

Srećom, osim ućebane i dlake koja je vapila za šišanjem, ovaj izdržljivi psić nije imao nijedan zdravstveni problem. Nakon kupanja se preporodio!

Ovo udruženje odmah mu je našlo privremene hranitelje uz koje je procvetao. Bio je opet vesela pudla, naročito uz dečaka koji ga voli i s njim se neprekidno igra. Kuca koju su nazvali Jenki sada čeka stalni dom i vlasnike koji će ga voleti i brinuti o njemu do kraja života, a možda baš i njegovi hranitelji reše da ga usvoje.

Uvek pomažite psima s ulice, među njima je mnogo pravih dragulja i najboljih prijatelja. Pogledajte priču o Jenkiju, pudli borcu:

Izvor:Petmagazin